BOVEL

Gør hjemmearbejdet sjovere med et hæve sænkebord

En af de større tendenser, der viser sig på det danske arbejdsmarked i disse år er et hæve sænkebord. Det er et arbejdsbord, der højdemæssigt kan indstilles efter behovet for den, der arbejder ved bordet. Hæve sænkebordet vinder specielt frem i større telemarketingsvirksomheder, der ofte har flere medarbejdere, der arbejder ved samme bord i løbet af dagen.

Her er hæve sænkebordet helt genialt, fordi det kan tilpasses til den enkelte persons behov og dermed sikrer man, at alle arbejder under de bedst mulige forhold, om det er på arbejdspladsen eller i hjemmet.

Hæve sænkeborde resulterer i større arbejdsglæde

Det viser nyere undersøgelser også, der er foretaget på en lang række hjemmearbejdspladser. Det kan være svært at finde den rette arbejdsstilling med borde, der ikke kan justeres i højden på samme måde. Og det er et problem, da man ikke må undervurdere effekten af at sidde korrekt, mens man er på arbejde. Ikke nok med at effektiviteten af dit arbejde stiger ved en korrekt placering, så kan det også være farligt at sidde i en forkert stilling i længere tid ad gangen. Derfor går virksomheder højt op i at sikre sig, at deres medarbejdere har de bedst mulige forhold for at udføre det arbejde, de er sat til.

Et hæve sænkebord har derudover den store fordel, at det mindsker kravene til den arbejdsstol, man skal arbejde med. Når man selv kan bestemme højden på skrivebordet, betyder det mindre hvor høj eller lav din kontorstol er.

Vælg det hæve sænkebord, som du finder bedst egnet til dine behov. Bordet kommer i mange forskellige typer og materialer, og det kan være svært at beslutte sig i sidste ende. Overvej hvad og hvem, der skal bruge bordet. Hvis der er børn i hustanden kan det være en god idé at vælge en bordplade, der kan tåle lidt af hvert. På den måde får du glæde af bordet i længere tid.

Ved Jkoffice kan du finde hæve sænkeborde i forskellige materialer og med den bordplade som du foretrækker.