BOVEL

Gamle EL installationer skaber krav på en elektriker

Bor du i København, og har du bøvl med dine elektriske sager. Så skal du tænke dig om, inden du vælger selv at gribe ind. Hovedstaden er nemlig fyldt med gamle installationer, og mange af dem gør, at man ikke altid kan gribe ind, som man plejer, når man skal orden elektriske problemer. Der er derfor ofte brug for en person, der i højere grad har en decideret ekspertise på området, således at man er helt sikker på, hvordan problemet kan løses, inden man forsøger at løse det.

Farlige ting bør overlades til elektrikeren

Du er sikkert bevidst om, at det er bedst at overlade de ting, der kan sætte livet eller helbredet på spil til folk, der har langt større forstand på det enkelte emne. Problemet, når det kommer til el-problemer, er, at det i mange tilfælde kan være svært at se, når der er ting, der er farlige at løse.

Bor man f.eks. i en lejlighed eller bolig i Lyngby, der er af ældre dato, bør man derfor tænke sig ordentligt om, inden man griber ind. Specielt når det kommer til gamle kontakter og stik, kan der nemlig være komplikationer, der er meget svære at se med det blotte øje, hvis ikke man er trænet. Herimod vil en elektriker, der normalt befinder sig inden for faget, sagtens kunne identificere, hvis der er et problem, ligesom han også hurtigt vil kunne finde ud af, hvordan man skal løse det enkelte problem.

Man skal også huske på, at langt de fleste elektriske apparater har en naturlig udløbsdato, og i mange gamle danske hjem og lejligheder i Lyngby, er man tæt på at nå denne med mange apparater i huset. Sørg derfor for at ringe og tjekke med en professionel, inden du begiver dig ud på en farlig mission, som kan koste dyrt på helbredet.

Står du netop og mangler en elektriker i Lyngby eller el installatør til en særlig udfordring, så findes der nær København flere firmaer, der med kort varsel kan rykke ud til et gennemsyn eller installation.