OM BOVEL

Bovel er centrum for information og fakta omkring bolig og velfærd.

Med hjælp fra førende boligeksperter og fagfolk indenfor EL, VVS, arkitektur med flere brancher, sikrer vi at du får de bedste artikler og nyheder indenfor boligmarkedet. Dette inkluderer guides indenfor forskning, indretning og nybyggeri.

Mission

Bovels mission er at berige danske boligejere og nybyggers liv, ved at skabe gennemsigtighed i markedet, vejledning og levere brugbare guides. Dette opnår vi igennem et tæt samarbejde med eksperter og fagfolk, der frit og gratis stiller deres ekspertise til rådighed for vores læsere.

På Bovel kan du også læse indlæg fra mange forskellige kilder og afsendere, der deler deres personlige synspunkter og holdninger til, hvordan konkrete problemstillinger løses indenfor boligmarkedet. Alle indlæg er nøje udvalgt og gennemlæst af Bovels redaktion, med henblik på at sikre en højere kvalitet.

Hvis der er emner indenfor bolig eller velfærd som du ønsker belyst på bovel.dk, kan du rette henvendelse til redaktionen via vores kontaktside. Vi forsøger at besvare alle henvendelser og indenfor rimelig tid. Ang. kommende foredrag, vil vi publicere mere information herom på forsiden.

På vegne af Bovel.dk.