I 2013 udkom filmen ”The Internship”, der portrætterede en af verdens største kontorer. Her var kontormøblerne farverige og indretningen var skræddersyet til virksomhedens koncept. Kontormiljøet var som ingen andre steder, og kontormøblerne var helt unikke og skabte en følelse af, at man gik rundt i sin egen bolig, på trods af at man var på arbejdspladsen. Kombinationen af nye og brugte kontormøbler skabte en helt særlig stemning.

Det er den effekt, kontormøbler kan have. De skaber en stemning og et førstehåndsindtryk, der kan være afgørende for en virksomhed. Jo mere farverigt ens virksomhedskoncept er, desto mere farverige kan kontormøblerne være og omvendt.

Kontormøbler til virksomhedens behov

Det er helt op til den enkelte virksomhed at beslutte, hvilket indtryk man vil skabe med sine møbler. Klassiske kontormøbler kan skabe ligeså meget professionalisme, som farvefulde og innovative møbler kan skabe dynamik. Det er helt op til den enkelte virksomhed, hvordan boligindretningen skal påvirke førstehåndsindtrykket.

Man bør også tage sine medarbejdere i betragtning, når man skal vælge kontormøbler. Kreative og innovative kontormøbler og indretning bør passe på den type medarbejdere, hvorimod medarbejdere, der foretrækker en mere professionel møbelindretning skal lyttes til. Arbejder man i et kreativt arbejdsmiljø, så kan man også overveje brugte kontormøbler der er billige, men som kan sætte en hel særlig stemning og hygge på arbejdspladsen, som nye møbler ville have svært ved.

En federe arbejdsdag

Kontomøbler vil i sidste ende fungere som prikken over i’et på din virksomhed. Indretningen kan betyde, at man som medarbejder føler sig mere hjemme på arbejdspladsen, og man derfor arbejder væsentligt bedre og mere, ligesom ens kunder får et vigtigt førstehåndsindtryk, når de ser, hvilke kontormøbler, du har valgt.

Derfor er det helt op til din virksomhed og dine medarbejdere at beslutte, hvilke møbler, der skaber den bedste og fedeste arbejdsdag. Det kan både gøres med nye og brugte kontormøbler, som der er et stort udvalg af i de store møbelbutikker i både København og Århus. I sidste ende afhænger det nemlig af, hvilke signaler man ønsker at sende. Indretningen skal være bestemt af det indtryk, du gerne vil give dine kunder og dine medarbejdere i virksomheden. Når du har valgt de helt rigtige møbler til kontoret, vil du også have de helt rigtige rammer til at skabe en perfekt arbejdsdag, ligesom dine medarbejdere og kunder vil føle sig godt tilpas i indretningen.