Hvad end dit badeværelse er småt eller stort, kan den rigtige bruseafskærmning skabe et større og mere rummeligt badeværelse. En brusevæg i glas skaber mere plads i rummet, ligesom det også er et meget stilrent og sikkert look.

Det er dog ikke stil, der skal lægge til grund for, at man vælger en brusevæg. De er nemlig også praktiske. Traditionelle bruseforhæng er svære at gøre rent og vedligeholde, hvorimod en brusevæg kan rengøres med en svaber. Hermed kan man få alt vandet ned i afløbet.

Bruseafskærmning i glas giver plads

Specielt brusevægge i glas kan gøre noget specielt ved et badeværelse. En brusevæg i glas giver mere rummelighed og skaber et større rum. Har man et vindue inde i brusekabinen, kan en bruseafskærmning i glas også skabe lys til rummet.

En brusevæg i glas vil også give mulighed for, at man ikke føler sig trængt inde, når man tager sit daglige bad. Med en glasbrusevæg har man udsigt til hele badeværelset og indretningen deri.

En praktisk brusevæg til din bolig

Det er dog også meget vigtigt, at man vælger en praktisk brusevæg. Brusevægge skal være nemme at svabe og rengøre, ligesom de ikke skal fylde for meget i et rum. Heldigvis er der mange praktiske og pæne løsninger, der kan designes helt specifikt til ens bolig.

En brusevæg kan samtidig skabe et meget stilrent og sammenhængende design, i forhold til resten af dit badeværelse. De fleste brusevægge passer til mange forskellige stile, hvorved man nemt kan skabe en elegant sammenhæng mellem håndvask, toilet og brusekabine. Hvis du leder efter et helt bestemt mål til din brusevæg, er det ikke noget problem. Brusevægge kommer i mange forskellige størrelser og design. Det er blot at lede, så finder du præcis den brusevæg, du søger, let og uden problemer.

Find en brusevæg i glas her