Der er mange ting at tage op til overvejelse, inden du beslutter dig for, hvilken brusevæg, der er den helt rigtige for dig og dit nye badeværelse. Skal du vælge en, der er lavet af glas? Hvilken form skal den have, og hvilke muligheder for lys giver den enkelte? Mange ting skal involveres i processen, der gør det svært at beslutte sig.

For mange er det vigtigt at vælge en løsning, der er oppe i tiden. Derfor er det netop en god idé med en brusevæg, fordi den ikke bare sådan går af mode. I forhold til andre bruseafskærmninger er det langt den mest langtidsholdbare løsning, som sikrer dig, at du ikke fortryder dit valg lige foreløbig. Men man skal selvfølgelig stadig vælge, hvilken type af brusevægge, man ønsker til sit badeværelse.

Disse ting bør du overveje, før du vælger en brusevæg

At købe en brusevæg er ikke den svære del. Det der er svært er at skabe det rigtige udtryk med din nye bruseafskærmning:

  • Hvis du er ude efter en praktisk løsning, der er nem at holde ren, så er en brusevæg et rigtig godt valg.
  • Hvis du har børn at tage hensyn til, skal du overveje, om en brusevæg er den bedste løsning
  • Start med at lægge et budget. På den måde kan du nemmere sortere i udvalget.
  • Hvilken stemning ønsker du, at dit badeværelse skal udtrykke? Skal indretningen have en intim stemning, kan du for et eksempel lege med lyssætningen i rummet.
  • Overvej, hvordan du kan skabe en ’wow-effekt’.

Mange vælger også en brusevæg i glas, fordi den praktisk talt får rummet til at virke større og fordi man på den måde kan skabe en overraskende følelse, ved at have et andet materiale gemt bag ved brusevæggen. Det skaber en dynamisk atmosfære, som mange søger efter ved et badeværelse. I sidste ende afhænger det rigtige valg altså af smag men ved at have overstående punkter med i overvejelserne, er det allerede et skridt længere i at træffe det rigtige valg.