De fleste mennesker bruger deres mobiltelefon hver dag. Til stort set alt, hvad de laver. Behovet for at være i kontakt med omverdenen – at være online – har nemlig aldrig været større. Med din iPhone kan du nemlig holde styr på det meste af dit liv, i takt med internettet for længst er blevet en integreret del af vores hverdag. Den kan fortælle dig, om du spiser for meget eller for lidt, om du bevæger dig nok i løbet af en dag og så har din telefon mere eller mindre også taget over fra din pengepung. Og indenfor de seneste par år, er vi begyndt at se hvordan en iPhone også kan bidrage til at fjernstyre vores bolig og hjem, når vi er på farten. Dette kommer i lyset af nyt mobil tilbehør til iPhone der forbinder komponenter i vores bolig med internettet og mobil.

Mobil tilbehør giver dig mere kontrol over din bolig

Nu er det nemlig også muligt at bruge din iPhone som en fjernbetjening til din bolig ved hjælp af mobil tilbehør fra Apples Homekit til iOS. Hvad end du skal tænde eller slukke lyset, låse døren, slukke for stikkontakter eller rulle persiennerne ned, så kan du gøre det med din mobiltelefon. Det er ganske enkelt fremragende teknologi, som helt sikkert er kommet for at blive.

Med én enkelt kommando kan du via din iPhone lukke ned for huset, som du skulle gøre manuelt, hvis du er på vej ud af døren. Det forventes endvidere, at Homekit i fremtiden vil åbne op for langt flere features, der giver boligejere endnu mere kontrol over alt fra EL, varme, lys og kamera overvågning, hvilket er en spændende udvikling.

De fleste husejere kender i dag muligheden for at styre musikken i alle husets rum via en mobilenhed, der med få tryk kan starte en mindre fest ude på badeværelset mens man sidder inde i stuen. Denne nye teknologi fungerer på samme måde.

Der er ingen tvivl om, at denne nye teknologi samtidig er banebrydende i forhold til at beskytte privaten og boligens værdier. Det er nemlig konstant muligt at ændre på lyssætningen og det generelle udseende af huset, så det ser ud som om man er hjemme – hele aftenen og natten. Et af politiets bedste råd i forhold til at sikre sig mod indbrud er netop at få sit hus til at se beboet ud hvilket dette mobil tilbehør kan være behjælpelig med at løse.