Søger du et stilren og moderne indretning af dit badeværelse, så er unidrain måske det du lige søger. Hvis du ikke allerede kender til unidrain, så skal det siges, at der er tale om et innovativt firma, der i 2003 gjorde op med det traditionelle gulvafløb med en firkantet rist placeret midt på badeværelse-gulvet. Unidrain var de første der formåede at bringe design og funktionalitet til gulvafløbet, der idag udgør et verdenskendt designelement. Sidenhen er der blevet videreudviklet på det originale koncept, forskellige riste designs og nye produktkategorier. Bl.a. forhandler unidrain også en flot og stilren brusevæg i glas, sæbehylde med flere highend VVS-produkter. En af de største kendetegn ved unidrain er dog, at det er tydeligt hvordan design og funktionalitet er gået hånd i hånd fra den spæde start, hvorfor det også er et produkt i den højere pris-skala.

Afløbet der kan styles efter smag og behag

Unidrains gulvafløb kan fås i 2 forskellige designserier. Den ene hedder ClassicLine og er deres klassiske udgave, der består af en ramme og rist. Ønsker du et badeværelse der er klassisk og tidsløst, så vil ClassicLine helt sikkert være det rette valg for dig. Derudover kan du vælge om du vil have et linier afløb eller et hjørneafløb. Begge kan fås med flere forskellige riste designs, der kan matche dit badeværelses fliser eller omkringliggende elementer.

Er du derimod til det elegante og enkle, så er det måske designserien HighLine du skal have fingrene i. Med HighLine erstattes den traditionelle rist med et såkaldt panel, hvor vandet ledes væk i en smal spalte omkring panelet. Også HighLine kan fås som et aflangt afløb eller hjørneafløb, afhængig af hvad du foretrækker. Ligesom med den klassiske udgave, kan du også vælge imellem flere forskellige riste designs. Bl.a. kan du vælge en meget diskret udgave, hvor der klæbes en gulvflise ovenpå afløbet. Der er altså igen masser af muligheder for at få det produkt der falder i hak med dit moderne badeværelse.

Flere forhandlere af gulvafløbet fra Unidrain

Der er ingen tvivl om at forbrugerne har taget designerproduktet til sig. Det har også medvirket til at der er kommet flere forhandlere til at unidrains gulvafløb. Det kan derfor anbefales at du går ind på deres officielle hjemmeside, og søger på en forhandler i din pågældende by. Unidrain har også flere showrooms rundt om i verden, hvor man kan opleve gulvafløbet, brusevæggen og de øvrige produkter. God fornøjelse til jer der enten er eller skal til at designe jeres badeværelse!

Læs mere om unidrains gulvafløb her